Nieuw bij Indulge Cuts en Colours: De K18 Behandeling

Bij Indulge Cuts en Colours is er altijd aandacht voor de nieuwste innovaties op het gebied van haarverzorging. Recentelijk hebben ze een ware revolutie geïntroduceerd met de K18 behandeling. Als een van de eerste genodigden mocht ik deze behandeling ervaren in de luxe omgeving bij Indulge Cuts en Colours in Etten-Leur.

Bij binnenkomst word ik hartelijk ontvangen door Trista, die me begeleidt naar mijn stoel met een heerlijke cappuccino in de hand. Terwijl ik geniet van mijn drankje, legt Trista uit wat de K18 behandeling precies inhoudt.

Wat is K18 en hoe werkt het?
Wanneer men aan haar denkt, kan haar structuur worden vergeleken met lange, gedraaide ladders die de keratineketen vormen. Deze ladders blijven op hun plaats dankzij disulfidebindingen en zijn van cruciaal belang voor de structuur van de cortex, medulla en schubben. Bij beschadiging van deze 'ladder' breken niet alleen de afzonderlijke lopers, maar de hele structuur, inclusief alle verbindingen tussen de ladders. Veel producten richten zich op het tijdelijk herstellen van deze 'lopers', maar missen een mechanisme om de zijkanten van de ladder, de gebroken keratine ketens, te ondersteunen.

Na tien jaar onderzoek, waarbij het keratine-proteoom werd bestudeerd, is bij K18 de eerste peptide gepatenteerd die de gebroken keratineketens effectief verbindt. K18 is in staat om het haar permanent te herstellen in slechts vier minuten. Elk chemisch proces breekt de keratineketens af die het haar zijn kracht en veerkracht geven. K18 is het eerste product dat deze gebroken ketens permanent met elkaar verbindt door diep in de cortex door te dringen en de disulfidebindingen aan de zijkanten van de 'ladder' te herstellen. Hierdoor wordt het haar gerepareerd en hersteld tot een vrijwel onbeschadigde staat, vol kracht en elasticiteit.

K18 De behandeling
We beginnen met de mist, Trista heeft de producten klaar gezet bij mij voor de spiegel en beginnen met  de K18 Molecular Repair Hair Mist  is een leave-in haarspray van K18 die het haar in slechts 4 minuten herstelt, versterkt en de elasticiteit verbetert. De Hair Mist dringt diep door in de cortex van het haar en focust zich om beschadigde plekken om eerdere schade aan het haar te herstellen en het haar te versterken. K18 Molecular Repair Hair Mist is ideaal als voorbehandeling om het haar sterk genoeg te maken voor verven, blonderen, permanenten, straightenen of stylen met hitte.


K18 Damage Shield Shampoo
Daarna mag ik meelopen naar de wastafel voor de volgende stap, mijn haar wordt gewassen met de K18 Damage Shield Shampoo. Dit is een reinigende shampoo met geoptimaliseerde pH-waardes om je haar regelmatig te reinigen zonder de pH-waarden van het haar en de hoofdhuid te verstoren. Vervolgens wordt het haar behandeld met het K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask. Alle schade door ontkleuren, chemische behandelingen of hitte wordt in slechts 4 minuten ongedaan gemaakt. Het resultaat? Sterker, zachter, gezonder en glanzender haar.



K18 Molecular Repair Hair Oil
Daarna komt het spannende deel. Deze biotechnologisch ontwikkelde gewichtsloze olie werkt op alle haartypes om het haar te versterken, schade te herstellen, frizz op twee niveaus van de haarvezel te verminderen en de glans te verbeteren. Deze siliconenvrije olie bestrijdt pluis op een andere manier door de schade aan te pakken die pluis op lange termijn veroorzaakt en door frizz en flyaways onmiddellijk glad te strijken. Van deze olie wordt maar 1 druppel gebruikt en hierna wordt mijn haar fantastisch geföhnd!

De K18 behandeling: Een nieuwe stap in haarverzorging
De K18 behandeling bij Indulge Cuts & Colours biedt een veelbelovende oplossing voor mensen die streven naar gezond, glanzend en sterk haar. Ook wordt de K18 behandeling aangeboden als een losse behandeling, perfect om je haar weer sterk, glanzend, zacht en soepel te maken. Maar het kan ook gecombineerd worden met ander behandelingen, zoals wassen, knippen en föhnen, voor een nog indrukwekkender resultaat. Bovendien kan K18 worden toegepast in combinatie met kleurbehandelingen, waardoor het haar zo min mogelijk beschadigd wordt en je een nog beter eindresultaat krijgt.



Dus, als je je haar een welverdiende opknapbeurt wilt geven en wilt genieten van een haardos vol vitaliteit, overweeg dan zeker de K18 behandeling bij Indulge Cuts & Colours. Je zult versteld staan van het resultaat! Maak hier je afspraak!