Nieuw aan de Bredase singel: RUST Bar & Lunch

Op zoek naar een lekker plekje aan het water in de zon? Dan ben je bij Rust Bar & Lunch aan het juiste adres! Onlangs opende Jan zijn eerste bar en lunchroom aan de Nieuweweg 4. Je kunt hier terecht voor een laat ontbijt, een verse lunch en een gezellige borrel, en dat allemaal op een zonovergoten terras aan de Bredase singels. 


Jan heeft al jarenlang horeca ervaring en toen deze kans op zijn pad kwam greep hij die dan ook met beide handen aan. Met zijn eigen concept RUST opende hij onlangs een bar en lunchroom aan de Nieuweweg, een heerlijke plek aan de Bredase Singels. Het menu is zorgvuldig samengesteld. Dagelijks serveert Jan verse broodjes. Het brood komt van De Jong Deli en is heerlijk vers en knapperig. De broodjes worden rijkelijk belegd met bijvoorbeeld carpaccio, Iberico, tonijn of zalm. Maar ook aan de vegetariërs onder ons is gedacht. Zo hebben ze op dit moment de Vegan Club en de menukaart zal alleen nog maar verder uitgebreid worden, so stay tuned!

Een lekker drankje mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een lekker biertje zoals de Birra Moretti of een van de bieren van De Botanist Shaker Series. Met een drankje in je hand, de zon in je gezicht en uitzicht op de Bredase singels is het puur genieten hier! Wist je trouwens dat dit een van de plekjes is met het langste zon? De zon schijnt precies door de gebouwen door waardoor je hier nog lekker kunt genieten van het avondzonnetje. 

Geen tijd om plaats te nemen op het terras? Je kunt de broodjes ook gewoon afhalen. En binnenkort kun je de broodjes van Rust ook bestellen via thuisbezorgd, makkelijk toch?! Rust Bar & Lunch is geopend op woensdag en donderdag van 11:00 tot 18:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 21:00 uur. Op de hoogte blijven? Volg ze op Instagram