Nieuw! TapParfum bij Candles & Cards

Candles & Cards gaat beginnen met iets heel tofs! Naast het huidige assortiment interieurparfums starten ze namelijk met de verkoop van TapParfum. Het familiebedrijf helpt iedereen graag bij het vinden van een geur voor in huis, maar binnenkort helpen ze je ook graag bij het vinden van jouw favoriete parfum. Het weekend van 25, 26 en 27 september staat in het teken van de lancering! 

Smell good, feel good!

Tapparfum
De parfums van Tapparfum worden gemaakt van geuroliën van de hoogste kwaliteit. De geuren zijn gemaakt van deels synthetische en deels natuurlijke oliën. De parfums bestaan voor 20 tot 40% uit geurbestanddelen (geurolie). Om deze reden worden de parfums gegradeerd als een parfum en niet als eau de parfum of eau de toilette. In totaal gaat Candles & Cards 160 (!) verschillende geuren verkopen. Voor ieder wat wils dus!

Weekend actie
25, 26 en 27 september worden de parfums gelanceerd én vieren ze dit met jou door middel van een leuke weekend actie! De eerste 100 klanten krijgen een gratis glazen flesje. Zo tap jij je favoriete geurtje al vanaf €10 (30ml is €10, 50ml is €15 en 100ml is dan €25).

Het fijne is dat alle geuren dezelfde prijs hebben, zodat je echt kan kiezen wat jij lekker vindt! En is de parfum op? Dan kan je het flesje gemakkelijk laten bijvullen. Op deze manier is de parfum betaalbaar én beter voor het milieu. 

Candles & Cards kijkt er naar uit om jou kennis te laten maken met TapParfum en ze kunnen niet meer wachten tot 25 september! Ben je benieuwd? Houd dan hun Facebook-pagina alvast goed in de gaten om op de hoogte te blijven. 

Reacties

Carola en Frank Vermeulen

We hebben er super veel zin in!