Nieuwe menukaart Café Bruxelles: can you peel it?

De nieuwe menukaart van Café Bruxelles ligt sinds deze week weer op tafel. Bruxelles staat al jaar en dag bekend om de dagelijks wisselende daghap en het driegangenkeuzemenu voor een scherpe prijs. Tevens komt er weer een bekende thema avond terug op zondag.




Het Belgisch biercafé aan de Havermarkt heeft er namelijk voor gekozen om de gamba avond weer opnieuw leven in te roepen! Deze all-time favorite is vanaf nu weer iedere zondag te bestellen! Het concept is simpel: 2 uur onbeperkt gamba’s eten met vrienden of familie voor maar €15,- p.p. De stadshap wordt geserveerd met frietjes, mayonaise en knoflooksaus. De gamba’s zijn iedere zondag vanaf 16:00 uur te bestellen. Vorig jaar zat het elk weekend bomvol. Reserveer dus snel je tafel online op www.bruxelles.nl/reserveren/


Eet je liever wat anders?
Op maandag heb je keuze uit 7 gerechten van de kaart voor € 7,-. Dinsdagavond is de stadshap spareribs voor € 9,95. De grote eters kunnen voor € 13,50 onbeperkt eten. ‘s Woensdag breek je de week met een steak voor € 9,95. Daarnaast kan je iedere donderdag vanaf 17.00 uur terecht bij Bruxelles voor de speciaalbieravond. 4 speciaalbier voor € 12,-. Tijdens het diner heb je keuze uit 4 verschillende 100% Black Angus burgers voor maar € 9,95 per stuk. Uiteraard met frietjes en mayonaise.

RESERVEER HIER EEN TAFELTJE!