Spectaculaire dinnershow “The Show Must Go On”

Paaldansstudio & Dance Centre bestaat 15 jaar en organiseert daarom een spectaculaire dinnershow  “The Show Must Go On”. De dinnershow is op 23 november in De Avenue. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol glamour, passie en adembenemende acts. 

Een avond vol spektakel en vermaak
Deze unieke jubileumshow brengt een wervelend spektakel van paaldans, aerial silk, drag en meer  performances samen in een avond die de zintuigen prikkelt. Beleef een wereld waar podiumkunst en fantasie samenkomen, uitgevoerd door getalenteerde artiesten die de grenzen van vermaak opzoeken. De show is een eerbetoon aan vijftien jaar hard werken, talent en creativiteit, uitgevoerd in de elegante en historische setting van De Avenue.

Geniet van een exclusief viergangendiner & after party
Tijdens deze betoverende avond wordt een zorgvuldig samengesteld viergangendiner geserveerd dat naadloos aansluit bij de spectaculaire acts. Terwijl je geniet van heerlijke gerechten, word je meegenomen in een wereld van betoverende optredens die de avond onvergetelijk maken.
Na de dinnershow gaat het feest door met DJ Mr. Sherman, die de avond afsluit.

Informatie & tijden:
Datum: 23 november 2024
Locatie: De Avenue, Waterstraat 5 te Breda
Tijden:
- 18:30 – 23:30 uur: Dinnershow “The Show Must Go On”
- 23:30 – 02:00 uur: Afterparty- Inclusief consumptiebonnen voor een hapje en drankje verzorgd door Paaldansstudio & Dance Centre.

Ticketprijs:
- €69,95 (exclusief drankjes)
- €99,95 (inclusief onbeperkt bier, wijn en fris)

BESTEL HIER JE TICKETS