Pathé Breda trakteert zorgmedewerkers Koninklijke Visio De Blauwe Kamer op een relaxt avondje uit in de bioscoop

Als iemand wel een heerlijk momentje ontspanning verdient, zijn het de zorgmedewerkers! Al maanden lang werken duizenden personeelsleden in zorgcentra keihard om de coronacrisis onder controle te houden. Met alle praktische en emotionele uitdagingen die daarbij horen. En waar vind je dat gevoel van er eventjes helemaal even uit zijn beter dan in de bioscoop? Pathé Breda heeft daarom 250x2 bioscooptickets beschikbaar gesteld aan medewerkers van Koninklijke Visio De Blauwe Kamer zodat zij samen met hun geliefde, een vriend(in) of familielid kunnen genieten vanuit de Relax Seats van een film naar keuze bij Pathé Breda. 

Vanuit de relax seats genieten van een film naar keuze


Pathé heeft als doel om bioscoopbezoek en ontspanning mogelijk te maken voor iedereen. Pathé geeft daarom – in samenwerking met filmdistributeurs – in iedere stad waar zij gevestigd is 250x2 vrijkaarten weg aan een ziekenhuis of zorginstelling. In totaal worden er met deze actie 10.000 tickets weggegeven. 

Saskia de Ruiter, Theatermanager bij Pathé Breda: “Op deze manier kunnen wij op kleine schaal ook een steentje bijdragen. De afgelopen maanden hebben de medewerkers van De Blauwe Kamer kei hard gewerkt om de bewoners van de Blauwe Kamer, die door de situatie geen familie mochten ontvangen, te ondersteunen.” 

Directeur Erik van Ginhoven, Koninklijke Visio De Blauwe Kamer: “een zeer welkome verassing voor onze medewerkers. Een mooie waardering van Pathé om zo hun blijk van waardering te geven aan onze medewerkers, die zich eindeloos hebben ingezet voor onze bewoners en nu een avond kunnen relaxen bij Pathé.” 

De zorgmedewerkers hebben vrijdag de vrijkaarten ontvangen. De bioscopen van Pathé zijn sinds 1 juni weer open. Uiteraard worden de nodige maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van bezoekers te waarborgen. Voor meer informatie: www.pathe.nl/corona