Søstrene Grene binnenkort naar Breda!

Zussen Anna en Clara Grene breiden hun succesvolle winkelconcept 'Søstrene Grene' verder uit. De winkelketen van de Deense zussen is naast de locaties in Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ijsland, Japan, Noorwegen, Spanje en Zweden inmiddels ook in Nederland te vinden. Na Groningen, Zwolle, Amersfoort, Enschede, Den Haag, Amsterdam, Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch wordt over een aantal weken ook Breda aan het lijstje toegevoegd.


In 1973 werd Søstrene Grene opgericht in Aarhus in Denemarken. De gezusters Anna en Clara ontwikkelen nieuwe designs op het gebied van onder meer woninginrichting, kantoorartikelen, cadeauverpakkingen, koken en speelgoed voor de kleintjes.

BredaVandaag meldde onlangs dat Søstrene Grene begin september haar deuren opent aan de Ginnekenstraat 117. De winkel wordt circa 685 m² groot, verdeeld over de begane grond, entresol, eerste en tweede verdieping.

Het doel is om goede en relevante producten aan te bieden en een unieke winkelervaring te geven bij Søstrene Grene. Dit is ook de reden waarom  producten vaak zonder verpakking zijn, om er zo voor te zorgen dat klanten de mogelijkheid hebben om  deze aan te raken en (niet onbelangrijk) de mogelijkheid om te besparen op de kosten van verpakking en de milieu-impact te verminderen.