Tags: relaxen in Breda, ontspannen in Breda, sporten in Breda

Special: 14x Ontstressen en relaxen

We zijn druk, druk, druk, staan altijd ‘aan’ en ervaren meer stress dan ooit. Door de snelle ontwikkelingen van de huidige technologie worden we constant gestimuleerd en raken we overprikkeld. Daarnaast leggen we de lat hoog voor onszelf, plannen we teveel en komen we altijd tijd te kort. Verplichtingen, afspraken, resultaten boeken op werk, een sociaal leven onderhouden, we houden alle ballen hoog en leggen de lat nog hoger. Tijd om even stil te staan, te onthaasten en te ontspannen.

De fijnste plekjes om te relaxen op een rijtje!

Ontspannen is belangrijk. Wie ontspannen is, voelt zich over het algemeen fitter, lekkerder in zijn vel en zal minder snel ziek worden door een betere weerstand. Vaak nemen we niet de tijd om even te pauzeren en aan onszelf te denken. Regelmatig wordt er gezegd dat er geen tijd is, geen ruimte in de agenda. Maar tijd aan jezelf besteden hoeft niet tijdrovend te zijn! Ontspannen is voor iedereen anders, de een houdt ervan actief te zijn en de ander voelt zich relaxed na een meditatie-sessie. Wij zetten alvast de fijnste plekjes om te onthaasten in Breda op een rijtje. Nu alleen nog een gaatje in je agenda vrij maken en heerlijk ontspannen!

Salon bijdehand

Salon Bijdehand biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. Van manicure en pedicure tot spraytan en wimperextensions, je vindt het hier allemaal. In de knusse salon word je professioneel geadviseerd door de gediplomeerde medewerksters. Maak online een afspraak of via WhatsApp.

Manicure
Niet gezegend met natuurlijk lange en/of stevige nagels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Salon Bijdehand biedt verschillende behandelingen met de nadruk op verzorging van handen en voeten. Buiten de standaard manicure kun je hier ook terecht voor medische doeleinden.

Website: www.salonbijdehand.nl
Adres: Sint Annastraat 11-13, Breda

Zennsation

Heerlijk ontspannen na een drukke periode doe je bij ZeNNsation, waar persoonlijke aandacht en professionaliteit centraal staan. Om te ontstressen, te relaxen, je spieren losser te maken of je huid te laten verzorgen.

Ontspanningsmassage
Langzaam wegdoezelen op een heerlijk verwarmd bed, eindelijk een uurtje voor jezelf. Tijdens een ontspanningsmassage bij ZeNNsation komen lichaam en geest tot rust. Dankzij rustgevende muziek en het gebruik van heerlijk geurende oliën verdwijnt stress al binnen enkele minuten.

Website: www.zennsation.nl
Adres: Ginnekenweg 324, Breda

Sundays

Met ruim zestig zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. Bij Sunday’s ben je gegarandeerd van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Bovendien staat verantwoord zonnen voorop!

Zonsessie 
Tijdens je eerste bezoek wordt een persoonlijk zonadvies opgesteld en je kunt te allen tijde gebruik maken van de drie gratis verzorgingsproducten die je huid verzorgen en je kleur vasthouden. Daarnaast beschikken alle zonnebanken exclusief over Blue D-lite technologie, hiermee houd je je vitamine D op peil. Vitamine D is essentieel voor een goed humeur en een goede gezondheid!

Website: www.sundays.nl
Adres: Houtmarktpassage 32, Breda

Anytime fitness breda

Bij Anytime Fitness kun je 24 uur per dag, zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar terecht. De fitnessclubs zijn van alle gemakken voorzien en je wordt actief gecoacht om zo jouw doelen te bereiken.

Persoonlijke Intake
Voor velen is sporten een vorm van ontspanning, goed voor jezelf zorgen en tijd voor jezelf. Bij Anytime Fitness ben je dan aan het juiste adres. Er wordt te allen tijde een intake afgenomen en een persoonlijk trainingsschema opgesteld waarbij rekening gehouden wordt met jouw lichaamssamenstelling en doelen.

Website: www.anytimefitness.nl
Adres: Dr. Struykenplein 63, Breda

Cestmoi’

Cestmoi’ straalt de perfecte combinatie uit tussen een warm welkom en klinische professionaliteit. De schoonheidssalon biedt een breed assortiment aan huidverbeterende behandelingen en huidverzorgingsproducten. Binnenlopen voor een vrijblijvende Face Mapping Analyse kan altijd! 

Dermalogica Skin Treatments 
Een reinigende gezichtsbehandeling van Dermalogica wordt altijd op maat gemaakt. Door een Face Mapping Analyse worden verschillende zones van het gezicht in kaart gebracht, en de huidbehoefte vastgesteld. Vervolgens worden per gebied de behandeling en producten met zorg gekozen en toegepast.

Website: www.cest-moi.nl
Adres: Dreef 49, Breda

mus & zo

Bij MUS&zo kun je terecht voor verschillende wellness-, zwangerschaps- en babymassages Naast het ontvangen van een heerlijke massage kun je er ook zelf aan de slag met een massage cursus of workshop.

Hamam massage
Wie kent ‘m niet? De hammam: een Oosters badhuis waar mensen samenkomen voor ontspanning. Je lichaam wordt eerst helemaal gescrubd waarna je met een zeepzak ingezeept en gemasseerd wordt. Ter afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met warme olie. Na deze behandeling voel je je schoon, fris en als herboren!

Website: www.musenzo.nl
Adres: Ranonkelstraat 1, Breda

Nuevo Hairstyling

Net buiten het centrum van Breda vind je Nuevo Hairstyling, een salon waar service en kwaliteit voorop staan en de koffie en thee altijd klaar staan! Hier ben je aan het juiste adres voor goed advies op gebied van haar, styling en make-up.

Cellophanes kleur- en glansbehandeling 
Cellophanes is een ammonia, alcohol en peroxide vrije kleurglans behandeling. Het reflecterend vermogen van het haar wordt verhoogd, met een prachtige glans die tot wel acht weken aanhoud als resultaat. Cellophanes is op basis van natuurlijke producten en voedt het haar met keratine en proteïne. Een transparante kleur, glanzender en gezonder haar is het resultaat.

Website: www.nuevohairstyling.nl
Adres: Graaf Hendrik III Plein 33, Breda

BOOZST

Soms kun je wel een ‘BOOZST’ gebruiken, een oppepper voor je huid of even helemaal ontspannen. Bij BOOZST kun je terecht voor gepersonaliseerde schoonheidsspecialisatie, diverse massages, sauna, infrarood, Turks stoombad en meer… 

Boozst for Moms & Daughters 
Ultiem moeder en dochter moment, samen een dagje naar BOOZST. Hoe gezellig is het om samen verwend te worden, te relaxen in de spa en echt even tijd voor elkaar te hebben. Geniet van de faciliteiten, koffie of thee met iets lekkers, een heerlijke lunch, manicure of voetverzorging, een massage of gezichtsbehandeling en ga naar huis met een goodiebag.

Website: www.boozst.nl
Adres: Asterdse Sluis 11, Breda

Black & White sportsclub

Bij Black & White sportsclub hebben ze een passie voor een positieve, gezonde leefstijl waarbij beweging, ontspanning en verantwoorde voeding centraal staan. In Black & White sportsclub is YogaSchool Breda gevestigd. Daar worden in twee mooie zalen de yoga- en pilateslessen gegeven.

Balans 
Bij Black & White sportsclub weten ze als geen ander dat er tegenstellingen nodig zijn om balans te creëren. Goede nachtrust, de juiste balans tussen actie en meditatie, joggen gecombineerd met krachttraining en yoga in combinatie met een keer lekker uit eten of op stap gaan.

Black & White KAFÉ

Een uniek concept in de regio, het Black & White KAFÉ is samen met de City Garden gesitueerd naast Black & White sportsclub. De horecagelegenheid is hip, trendy en biedt een ruime keuze aan mooie lattes, verse salades, vegetarische burgers, organic cookies en nog veel meer.

Healthy Lifestyle
Bij Black & White sportsclub staat een healthy lifestyle centraal. Gezond, onbewerkt, vers bereid, vegetarisch/vegan zijn enkele sleutelwoorden die je kunt gebruiken op het moment dat je eetkeuzes maakt of boodschappen gaat doen. Kijk of je een mix kunt vinden die bij jou past!

Black & White Sportsclub, fat burning & strength

Bij Black & White sportsclub ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een uitgebreid en gevarieerd lesaanbod. De naam zegt het al; hartslagverhogende oefeningen afgewisseld met spieropbouw. Deze combinatielessen zorgen er zeker voor dat je je lekkerder in je vel zit en je fitheid verbetert.

Boks- en krachttraining
Cardio uitdagingen, krachtexplosies en boks moves. Veel power, veel fun en heel veel resultaat. In deze les wordt de conditie verbetert, het vetgehalte omlaag gebracht en de souplesse van het lichaam verbetert. Super uitdagend!

Bootcamp
Bootcamp is buiten zijn, een outdoor activiteit waarin conditie, kracht, souplesse, vetverbranding en heel veel fun gecombineerd zijn in één les. Joggen, sprinten, opdrukken, buikspieroefeningen en nog veel meer, allemaal in één training.

Xcore
Tijdens deze 45 minuten durende ‘power workout’ komen bijna alle spieren in je lichaam aan bod maar de focus ligt op de ‘core’. Tijdens de training houd je de Xco in één of beide handen vast en ben je constant in beweging.

Black & White Sportsclub, sports & dance

Bewegen op swingende muziek is een heerlijke manier om eens even lekker je hoofd leeg te maken, je conditie te verbeteren en om je lekker uit te leven. Je traint hiermee je complete lichaam op conditie en souplesse. Black & White sportsclub biedt de perfecte combinatielessen.

Zumba
Zumba is een goed te volgen dansworkout met moves op Latijns-Amerikaanse muziek. Door de combinatie van Salsa, Merengue, Latin en Hiphop is het een uur lang gezellig swingen en lachen. Iedereen kan op zijn eigen niveau de les volgen en zodoende de nodige kilootjes verliezen. Sporten wordt hiermee een feestje!

Gogo Dance
Bij deze dans workout ligt het accent op swingen, shaken, schudden en knallen! Op gezellige housebeats wordt iedere les een nieuwe choreografie aangeleerd met een spetterend eindresultaat.

Wanna join?
Bij Black & White sportsclub kun je terecht voor een zeer divers aanbod aan groepslessen, maar ook voor indoor cycling, zwangerschapslessen en seniorenlessen ben je hier aan het juiste adres. Je bent altijd welkom om een keer mee te doen in één van de lessen. Zo kun je zelf zien en beleven wat zij bedoelen en uitdragen met hun passie voor healthy living. Via de website vraag je gemakkelijk een dagpas aan.

Website: www.blackandwhite.nu
Adres: Takkebijsters 2, Breda

YogaSchool Breda, hot yoga

Hot yoga is yoga in een studio met een temperatuur van 35 tot 40 graden Celsius. Bij YogaSchool Breda wordt vooral ingegaan op het rustig maken van de geest, het stretchen en masseren van de lichaamsdelen en het loslaten van spanningen. Hierdoor ga je relaxter door het leven, kun je beter focussen en heb je meer rust.

Yin yoga
Een van de vele yogavormen die YogaSchool Breda aanbiedt is Yin. Yin is de zachtste yogavorm en is een heerlijke les om meer ontspanning te verkrijgen en voor mensen met blessures. Bij Yin worden houdingen aangenomen die het bindweefsel en kraakbeen rondom de gewrichten stimuleren.

YogaSchool Breda, Pilates

Pilates is een zeer gevarieerde bewegingsvorm die zich richt op het vinden van de balans tussen kracht en souplesse in het lichaam. Met pilates zorg je ervoor dat je lichamelijke gesteldheid zichtbaar vooruit gaat. Je werkt voornamelijk aan het versterken van je been-, buik-, rug- en bilspieren.

Hot Pilates
Het principe bij hot pilates is hetzelfde als bij hot yoga, je voert een reeks houdingen uit in een studio van 35 tot 40ºC. Door de warmte gaat je lichaam zweten, afvalstoffen uitscheiden en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Wanneer je regelmatig hot pilates (of yoga) beoefent, kalmeer je lichaam en geest, breng je het zenuwstelsel in balans en reinig je je lichaam.

Website: www.yogaschoolbreda.nl
Adres: Takkebijsters 2, Breda