TGIF: Cocktails, disco, hotdogs en een héle hoop gezelligheid

Ondanks het feit dat het zonnetje zich dit weekend grotendeels verscholen houdt, staat er weer volop vertier op de planning in Breda. In dit artikel hebben we vijf evenementen in het dan maar spreekwoordelijke zonnetje gezet. Dus heb jij nog geen idee wat je gaan ondernemen? Lees dan snel verder of check alle evenementen ook in BredaCityApp.

Fri-nally

Hartje zomer 2019 @ 't Hart van Breda

Ook dit jaar organiseert het altijd drukke Hart van Breda weer een spetterend cocktailevent. Komend weekend kun je genieten van álle cocktails van de cocktailkaart tijdens Hartje Zomer voor maar €6! Daarnaast worden er drie unieke cocktails verkocht die ze je maar al te graag willen laten proeven. Ga jij voor de Mojito Lychee, Cosmo Amor of Gin on the Beach? 

De Disco Show & Barbier Breda

Zaterdag 10 augustus is het tijd voor de eerste editie van "De Disco Show" @ Barbier Breda! Met een linke-up bestaande uit: Dan Falk, Lokomotive, Tom Thermo en Sjak van Hoof beloofd dit een swingende avond te worden! Heb jij ook zo veel zin in deze 'trip down memory lane'? En ben jij helemaal klaar voor deze 'Boogie Breakdown'? Kom dan 10 augustus naar Barbier Breda en laat je besmetten met de Disco Fever!
De entree is gratis en als je van te voren een tafeltje reserveert tijdens het diner met de code "DISCO2019", krijg je ook nog eens 20% korting!

Zonnig @ STRND

De afgelopen weken kwamen Happy Feelings, Daisy en Duikboot langs bij Zonnig! Na al dit gehotseknots, is het nu weer tijd voor een 'gewone, goeie ouwe Zonnig editie'. Lekker dansen in eigen stad op de muziek van jongens uit de buurt, corona'tjes klappen en met je mikkert in de zon. Voor nu zeggen de weerapps, yeah let's go (rapper sjors voice), op de voorlopige planning: Zon met lichte bewolking en 21 graden! Food: HotDog de luxe (o.a. vega optie🌿) & potato wedges met paprikamasjenais.
Wekelijkse cocktail special: Bosford Pink Gin&Tonic met rood fruit.

90'S PARTY @ Bruxelles

“One More Time”. Op vrijdag 9 augustus klinken de foute hits uit de 90's weer uit de boxen van Café Bruxelles! “If you wanna be my lover, you gotta get with my friends!” Zet jezelf snel op aanwezig en nodig je lovers & friends uit💏! (Bij zijn is meemaken) “I like to move it move it, you like to MOVE IT”. Gooi die voetjes van de vloer en ga kruipend weer naar huis! “Let Me Entertain You”. Foute hitjes & golden oldies gedraaid door een van de favoriete huis DJ's DJ SER-V !

piece of pie @ café de speeltuin

Op vrijdag 9 augustus 2019 vindt er een speciale Friday On The Rocks in café De Speeltuin plaats. Op het podium deze avond niet de gebruikelijke twee maar slechts één band; Piece Of Die STP-tribute. Dit is de enige echte Stone Temple Pilots tribute band van Nederland, en zij zullen een avondvullend programma verzorgen. Verwacht dus een avond vol grungerock! Friday On The Rocks wordt georganiseerd door stichting Poporganisatie Breda en Café De Speeltuin en is al jarenlang het wekelijkse evenement in het café aan de Visserstraat 14 te Breda, om bands de kans te bieden om van zich te laten horen en het publiek te trakteren op een lekkere pot live muziek.