Tags: Shoppen breda, uitgaan breda, eten breda, winkelen breda, varen breda, uitje breda, smakelijk eten breda, Breda toerisme

Winkelen, uit eten en slapen in Breda - Shoppen - Koopzondagen - Koopavonden - Markt - Shops -

Een dagje uit in Breda

Breda is een echte winkelstad met voor ieder wat wils. Rijk aan de mooiste restaurants, cafés en winkels kan je de hele dag lekker struinen en genieten van mooie spullen, lekker eten en leuke uitjes. Het historische centrum van de stad Breda biedt een mooi decor voor een dagje uit. 

Lees hier meer over de koopavonden en -zondagen in Breda en de Baronie.

Alle winkels in Breda

Wil je alles weten over de winkels in Breda? Van luxe shops tot kleine boetiekjes, van grote ketens tot speciaalzaken, alles vind je in de Breda City App. Ook voor een overzicht van de winkelgebieden ga je naar onze website of open je de Breda City App. Wil je liever bladeren door een magazine? Pak dan de Stappen & Shoppen magazines bij een van onze deelnemers of bestel de magazines via de Stappen & Shoppen website.
Ga zeker eens kijken bij de boetiekjes van de Wilhelminastraat & Veemarktstraat, de charmante winkels van de Ginnekenweg, het Ginneken en de St. Annastraat of dwaal eens lekker rond door de Catharinastraat, Reigerstraat en Brugstraten. Genieten doe je op 't Sas en in de vernieuwde Barones! Op zoek naar de grotere ketens? Ga dan naar de Karrestraat, Eindstraat en Ginnekenstraat. 

Lees hier meer over winkels en winkelgebieden in Breda

Alle restaurants, cafés en hotels in Breda

Lekker eten, lunchen, dineren, het kan in culinair Breda! Bourgondisch genieten van hoogstaande keukens of lekker snacken van diverse tapas, hapjes en shared dining. Breda heeft vele restaurants met diverse culinaire concepten. Breda is tevens diverse malen benoemd tot beste uitgaansstad door zijn uitgebreide aanbod aan leuke cafés. Een bezoek aan Breda en de Baronie is het best genoten over meerdere dagen. Gelukkig heeft Breda een zeer uitgebreid aanbod aan hotels. Zowel voor zakelijke overnachtingen als privé is er genoeg te kiezen. Kies bijvoorbeeld uit de grotere hotels zoals Hotel Nassau, Golden Tulip Keyser, Novotel, of Princeville. Wil je een knusser hotel waar je toch van alle luxe bent voorzien? Kies dan voor Block 62, Bliss Hotel, Nouveau van Ham, Hotel Sutor of Hotel de Klok. Wil je graag een Bed & Breakfast op loopafstand van het centrum? Dan is Lieu de Ruse de juiste keuze.  Genieten van de groene landerijen die Breda en de Baronie rijk zijn? Kies dan voor Puur Bed & Breakfast in Galder of een van de vele campings. 

Lees hier meer over alle restaurants, cafés en hotels in Breda en de Baronie


Uitjes en activiteiten in Breda en de Baronie

Breda en de Baronie zijn rijk aan leuke uitjes voor jong en oud! Wat dacht je van varen op de Bredase Singels met Bootje Varen Breda? Een potje beach volleybal bij Strand Binnen, Rum Tasting bij the Cocktail company of karten, lasergamen of Solex rijden bij Lot66? Er is genoeg te doen in en om het centrum. 

Lees hier meer voor alle uitjes en activiteiten in Breda en de Baronie

 

Wat te doen in Breda?