13x Vaderdagcadeau's shoppen

Vaderdag is in aantocht! Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer alle vaders verrassen met toffe cadeautjes. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken in je zoektocht naar het geschikte cadeau? Check dan snel dit lijstje!

Best dad in the world!

Puur huidinstituut

Wist je dat ook mannen houden van een ontspannen en stralend uiterlijk? Mannen zijn best ijdel en staan vaak lang voor de spiegel! Bij de Summer Treat van Puur Huidinstituut Prinsenbeek en Puur Huidinstituut Oosterhout kan je vader zelf kiezen of hij volledig gaat voor ontspanning of een combinatie met huidverbetering! Ze hebben nu een super leuke actie: een behandeling van 75 minuten voor een prijs van €104.

yay! taart

Een Vaderdag-Supertaart, een lekkere chocoladereep en/of een lekker biertje? Yay! Taart zorgt ervoor dat jij jouw vader op Vaderdag kunt verrassen met iets lekkers. Zoals je gewend bent van Yay! Taart maken ze de mooiste en lekkerste taarten en chocolade voor Vaderdag, maar daarnaast hebben ze ook twee super leuke pakketjes samengesteld in samenwerking met Streken Breda. De pakketjes zijn via Facebook te bestellen en er is keuze uit een witbieren pakket of een pakket met bieren uit Breda. 

We love Chocolate

Heerlijke chocolade, daar maak je (bijna) iedereen wel blij mee! Wil je jouw vader op Vaderdag blij maken met een lekkernij? Dan ga je bij We Love Chocolate zeker slagen. Verras hem met een mandje met wel een kilo bonbons of ga voor de nieuwe Bastogne of Oreo Truffels!

Libris Boekhandel Buitelaar

Is jouw vader ook zo dol op een goed boek? Ga dan eens langs bij Libris Boekhandel Buitelaar. Daar vind je gegarandeerd een geschikt boek om cadeau te geven met Vaderdag!

Urban Bozz

Bij Urban Bozz in de Houtmarkt vind je retro-fashion, tassen en toffe cadeau's voor mannen. In de uitgebreide collectie is zeker weten het perfecte cadeau voor jouw vader te vinden! Speciaal voor vaderdag heeft Urban Bozz ook nog eens de handen ineen geslagen met andere ondernemers uit de regio en hele toffe vaderdag-pakketten samengesteld. Daar lees je hier meer over!

Brandfield

Van horloges en armbanden tot een lekker parfum, Brandfield heeft hét Vaderdag-cadeau dat jij zoekt. In de Brandfieldstore in de Houtmarkt helpen ze je graag met kiezen!

Velvet Music

Een vader die houdt van een goed stuk muziek verras je natuurlijk met een toffe plaat. Daarvoor ben je bij Velvet Music in de Houtmarkt aan het juiste adres. Heb je te maken met een echte Queen fan? Dan scoor je nu ook de Queen Happy Socks bij Velvet Music Breda!

Kaatje Jans Princenhage

Kaatje Jans Princenhage heeft alles in huis voor iedereen die wel van iets lekkers houdt: een stukje kaas of worst, vers gebrande noten, wijnen, bieren, bonbons en veel meer. Verras je vader met een heerlijk pakketje vol lekkers van Kaatje Jans!

Het Bierhuis

(Bijna) Alle vaders zijn dol op lekkere bieren! Het Bierhuis biedt een keuze uit meer dan 1000 bieren uit alle windstreken, daar zit vast en zeker een lekker biertje bij waarmee je jouw vader kunt verrassen op Vaderdag!

Limburgia De Burcht

Op zo'n feestelijke dag kan een lekker stukje gebak natuurlijk niet ontbreken! Bij Limburgia De Burcht vind je de lekkerste vlaaien en taarten waarop je je vader kunt trakteren. Deze week is de Red Velvet Vlaai in de aanbieding, maar er is natuurlijk nog veel meer lekkers waaruit je kunt kiezen.


Van Arendonk Schoenen

Ben je nog op zoek naar een uniek en origineel Vaderdag cadeau? Bij Van Arendonk hebben ze de beste gifts voor de allerleukste papa's! Denk aan accessoires zoals een mooie tas of riem, ook hebben ze zonnebrillen, bretels en zelfs kekke sokken!

Strellson breda

Een mooie kans om je vader te verassen met mooie en unieke stukken uit de lente- en zomercollectie. Bij Strellson haal je kleding voor mannen die hun eigen weg gaan. Kom nu langs om gebruik te kunnen maken van de tijdelijke aanbieding! 20% korting op nog niet afgeprijsde kledingstukken van de lente- en zomercollectie uit  2020, 10% extra korting op artikelen die al 20% afgeprijsd waren. De aanbieding is geldig van 17 t/m 21 juni en speciaal voor de lezers van Stappen & Shoppen! Laat je in de winkel even weten dat je de actie op Stappen & Shoppen hebt gezien dan komt alles helemaal goed!

Bomont

Vaderdag, dé dag dat alle vaders in het zonnetje gezet mogen worden! Shop bij Bomont een mooi cadeau, speciaal voor alle vaders. Bezoek één van onze winkels of shop Vaderdag cadeaus online op de website.