Reshare Store

Markendaalseweg 50 4811 KC Breda, Breda

De ReShare Stores zijn onze eigen tweedehands- en vintage kledingwinkels. Hier verkopen wij mooie kleding voor een eerlijke prijs én bieden we, aan iedereen die daar behoefte aan heeft, een kopje koffie en een luisterend oor aan. Lees verder

Kleding kopen én iets goeds doen voor je medemens en het milieu, dat kan bij de ReShare Store op de Markendaalseweg 50. De ReShare Store is de kledingwinkel van Leger Des Heils ReShare. Je vind er mooie tweedehands - en vintage kleding voor een eerlijke prijs, een kopje koffie en wanneer nodig een luisterend oor. 

De ReShare Store is modern ingericht en geeft een fijne winkelervaring aan al haar klanten. Hier kunnen shoppers met een smalle beurs terecht, maar ook vintageliefhebbers en duurzaamheidshoppers. Iedereen is er welkom!

In de ReShare Store vind je kleding van allerlei verschillende merken en soorten voor heren, dames en kinderen van allerlei verschillende merken. Naast gebruikte kleding, vind je er ook vaak compleet nieuwe kleding met het kaartje er nog aan. Deze kleding is afkomstige van retailpartners van ReShare die hun overvoorraad niet willen verspillen en dus een bestemming geven via de ReShare Stores. Dus ben je op zoek naar iets “nieuws”, neem hier dan zeker een kijkje en ga met leuke vondsten naar huis!

Wist je trouwens dat ze binnen Breda ook kleding aan huis ophalen? Vanaf 2 zakken kan je kosteloos een afspraak inplannen via www.reshare.nl/kledingophalen.

Kijk voor meer informatie en andere locaties op www.resharestore.nl