Donker & Blond

Hof van Den Houte 111, Etten-Leur

5/ 5

Leuke horeca zaak met diverse koffie- en bier soorten, lekkernijen en lunch specialiteiten. Waar ook voor de kleine gasten een grote speelhoek is. Lees verder

Leuke horeca zaak met diverse koffie- en bier soorten, lekkernijen en lunch specialiteiten. Waar ook voor de kleine gasten een grote speelhoek is. Wij zijn te vinden vanaf zowel de winkelstraat Hof van den Houte (buitenzijde Winkelcentrum Etten-Leur) als vanuit het overdekte centrum zelf!

Ons terras in de winkelstraat biedt een gezellige sfeer. Tevens hebben wij een terras in het winkelcentrum waar u ook heerlijk kunt genieten van al onze lekkers. Onze inrichting is fris, trendy en gezellig, dus voor een breed publiek toegankelijk.

Bij ons kunt u terecht voor koffie met een lekkernij, voor een heerlijke lunch, een gezellige High-Tea, een borrel of een zomers plateau op vrijdag avond op een van onze sfeervolle terrassen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.