Holy Moly

Torenstraat 17, Breda

Bij Holy Moly kun je van alles doen en beleven, zo kun je in het restaurant eten en drinken, genieten van een theater show of in het weekend helemaal los gaan in onze club! Lees verder

Bij Holy Moly kun je van alles doen en beleven, zo kun je in het restaurant eten en drinken, genieten van een theater show of in het weekend helemaal los gaan in onze club!

Restaurant
Het restaurant van Holy Moly staat bol van verschillende smaken en nationaliteiten dat balanceert op het randje van fine dining. Het zijn gerechten met verrassende combinaties, bijzondere opmaak en een vleugje magie. Je kunt dineren in het verwilderde theater of in De Foyer en ervaar hoe bijzonder een avond Holy Moly is.

Club
Holy Moly is een club die iedereen verwelkomt. Liefde kent geen gender. De dansvloer van Holy Moly brengt een divers publiek samen waarbij wij nastreven dat iedereen zich gelijk mag voelen. Zolang je maar komt om een goede tijd te hebben, want daarvoor zijn wij er ook.

Comedy Club
De Comedy Club is heerlijk te combineren met een diner in het restaurant. Bestel je dinerarangement bij de tickets voor een volledige avond uit!

Holy Moly Trip
Loop door de verborgen kamers en waan je achter de schermen van het oude Theater. In de Holy Moly Trip ontrafel je de geheimen van directeur Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly. Ga op ontdekkingsreis door 17 merkwaardige ruimtes en keer terug in de tijd van het Holy Moly Theater zoals we het vroeger kende. Laat je meeslepen in een experience waar drama, hartstocht en spanning tezamen komt…

Menu