Ragazzi Italiani

Reigerstraat 24, Breda

Wij zijn Italiaanse chef koks die Nederland een revolutionaire smaak explosie brengen. Onze pasta en pizza zijn niet zomaar bij elkaar geraapt, over elk ingrediënt is nagedacht, hoe en op welke manier de smaken helemaal tot zijn recht komen. Lees verder

Wij zijn Italiaanse chef koks die Nederland een revolutionaire smaak explosie brengen. Onze pasta en pizza zijn niet zomaar bij elkaar geraapt, over elk ingrediënt is nagedacht, hoe en op welke manier de smaken helemaal tot zijn recht komen. 

Stilstand is achteruitgang. We eren onze tradities maar kijken ook naar de toekomst. We willen de brug slaan tussen het verleden en innovatie. We houden niet van clichés of stereotypen, maar willen vernieuwen zonder onze tradities overboord te gooien. 

We marineren de gamba’s bijvoorbeeld in Aperol. Gamba’s hebben normaal gesproken een beetje een vettige smaak. Door de marinade krijgen ze een frisse aromatische smaak. En maak je geen zorgen, de alcohol vervliegt dus als je dit gerecht bestelt, kun je zonder problemen nog steeds de bob zijn.

Je vindt ons in de Foodhall! 

Menu