Lieu de Ruse

5/ 5

Bent u op zoek in naar een of meerdere overnachtingen in Breda en kiest u voor een persoonlijk ontvangst en ontbijt, dan bent u welkom in Bed and Breakfast Breda ‘Lieu de Ruse’.We zijn vereerd u in ons gastenverblijf te mogen ontvangen. We beschikken ov… Lees verder

Bent u op zoek in naar een of meerdere overnachtingen in Breda en kiest u voor een persoonlijk ontvangst en ontbijt, dan bent u welkom in Bed and Breakfast Breda ‘Lieu de Ruse’.We zijn vereerd u in ons gastenverblijf te mogen ontvangen. We beschikken over 2 ruime kamers met sanitair op de kamer. Er is een fietsenstalling met oplaadpunt voor e-bikes en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het fantasierijk ontbijt wordt in de smaakvolle ingerichte huiskamer geserveerd, waar u uitkijkt op de beeldentuin, de huizen van de Amsterdamse School en op de zaterdagmarkt.Bed and Breakfast Breda ‘Lieu de Ruse’ is gevestigd in een uniek herenhuis, op loopafstand van het station, vlakbij het openbaar vervoer, aan de rand van het centrum. Indien mogelijk halen we u graag bij het station af.Voor meer informatie of een reservering kunt u op de site terecht.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.