CR&ZV Dudok van Heel

Kraanstraat 4, Breda

CR&ZV Dudok van Heel is de studenten roeivereniging van Breda. Hier roeien studenten van de HBO en van de KMA (militaire academie) samen om zich fysiek in te kunnen spannen, maar zich ook sociaal te kunnen ontspannen, met bijvoorbeeld borrels. Lees verder

CR&ZV Dudok van Heel

CR&ZV Dudok van Heel is de studenten roeivereniging van Breda. Hier roeien studenten van de HBO en van de KMA (militaire academie) samen om zich fysiek in te kunnen spannen, maar zich ook sociaal te kunnen ontspannen, met bijvoorbeeld borrels. 

Bij CR&ZV Dudok van Heel kun je op alle niveaus gaan roeien. Na een introductieperiode van een aantal weken waar je de basistechnieken aanleert door een van onze leden, ga je met anderen een team vormen om voor toernooien, wedstrijden of gewoon voor de lol te trainen. Hierdoor blijf je in beweging én doe je wat je leuk vindt. Naast roeien kun je hier ook erg leuk borrelen, en hebben wij per jaar meerdere buitenlandse activiteiten waar je aan kan meedelen. Wij hebben niet alleen de mogelijkheid voor jou om te roeien, maar je kunt ook bij ons borrel-lid worden, als je de blaren niet op de handen wilt roeien, maar wel de gezelligheid mee wilt pakken die er op de vereniging is. Hiermee kan je naar alle feestjes komen, kijken bij de wedstrijden en mag je mee naar de buitenlandse wedstrijden en toernooien.

Ook is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op alle vlakken: bij Dudok zijn er meerdere commissies waar je jezelf kan verbreden, wat loopt tot het organiseren van de borrels, tot het helpen organiseren van een wedstrijd! 

Roeien bij Dudok is een unieke kans omdat je niet alleen leert roeien, maar daar ook vaak je beste maten ontdekt en erachter komt waar jouw sterke punten liggen op alle vlakken. 

Bekijk onze website of stuur een mail naar onze secretaris voor meer informatie.

www.crzvdudokvanheel.nl
Instagram : @crzvdudokvanheel
Facebook : CR&ZV Dudok van Heel