Studentenvereniging Maximus

Havermarkt 12, Breda

Studentenvereniging Maximus streeft ernaar om studenten in Breda, ongeacht de achtergrond, door vriendschap aan elkaar te verbinden. Leden zijn respectvol, sociaal en betrokken, samen bouwen we aan een sterk fundament voor een toekomstige carrière door te netwerken. Mede hierdoor kunnen we ons al Lees verder

s.v maximus

Studentenvereniging Maximus streeft ernaar om studenten in Breda, ongeacht de achtergrond, door vriendschap aan elkaar te verbinden. Leden zijn respectvol, sociaal en betrokken, samen bouwen we aan een sterk fundament voor een toekomstige carrière door te netwerken. Mede hierdoor kunnen we ons als vereniging afscheiden van de traditionele verenigingen en stellen we verwachtingen, maar geen verplichtingen.

Leden vormen Maximus. Ondanks dat we de connectie met externen opzoeken, gaat enkel hen tevreden houden Maximus niet doen overleven. Gemotiveerden en enthousiaste leden vormen het bestaansrecht van de vereniging. Leden staan klaar voor elkaar en dragen met trots de verenigingskleding. De opbouw van onderlinge vriendschappen; vriendschappen voor het leven, waar men later samen met mooie herinneringen op terug kan kijken is wat de vereniging wil faciliteren. Dit gaan we versterken door leden, ongeacht leeftijd, studie en achtergrond met elkaar te verbinden. Op de eerste plaats dient het verbreden van het sociale netwerk voor onze leden het nummer één speerpunt te zijn. Studie en carrière maken gaat boven alles. “Geen verplichtingen”, dat is letterlijk de term die destijds is gebruikt. Dit is dan ook kenmerkend voor Maximus, past geheel in het moderne “anti-traditionele” plaatje en is iets waar we aan vast willen houden in de toekomst.

Inschrijven? Of gewoon nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de website of stel je vraag via een van onze social media accounts. 

https://svmaximus.nl/
Instagram : @svmaximus
Facebook : Studentenvereniging Maximus