DRAAI & WIN!

Draai iedere dag één keer en scoor punten die je in de /bredastudentshop kunt inwisselen voor leuke kortingen en prijzen.

Bekijk hier alle routes en ontdek hoe je nog meer punten kunt verdienen!

Voor deze winactie gelden de actievoorwaarden.

Login to spin the wheel!

Het rad is helaas niet beschikbaar in jouw browser.

Je hebt nog geen punten verdiend.
Dit zijn de 7 beste plekken om te zwemmen in Breda

Ben je toe aan verkoeling? Breda heeft voldoende plekken waar je even kunt afkoelen met een verfrissende duik in het water.

Leuke uitjes in Breda

Uitjes & activiteiten in Breda

Sport

De belangrijkste websites waar de meest recente informatie te vinden is. Enerzijds voor Breda, maar voor de volledigheid ook de landelijke informatie.

Plus EEN

Eenzaamheid, samen kunnen we elkaar helpen.

Voel je thuis in Breda | GoodMood

Breda heeft studenten veel te bieden. Doe ideeën op en 'Voel je thuis in Breda | Good Mood'.

Agenda

Aankomende evenementen
BAAI LIVE BAAI ONS!

juni t/m september, elke 2e zondag van de maand!

Nederlands-Talige middag/avond bij Cafe Ergens in Breda!

Heb jij zin om een dag lekker te genieten van Nederlands-Talige muziek? Kom dan elke tweede zondag van de maand langs in ons...

Torenbeklimming Grote Kerk Breda

Beklim op donderdag t/m zondag om 14.00 uur en 15.00 uur samen met een gids van Gilde de Baronie de toren met zijn 287 treden...

Stappen & Shoppen Magazine 2024

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met circa 300 restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Lees meer

Breda Student App

De Breda Student App geeft informatie over alles op het gebied van studentenleven, horeca, retail, cultuur en evenementen in Breda. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen. Daarnaast vind je in de app praktische informatie over studeren in Breda, wonen, sporten en studentenverenigingen.

Draai dagelijks aan het "Rad van Fortuin" en voltooi routes om punten te sparen. In de Breda Student Shop kun je deze punten inwisselen voor kortingen en leuke prijzen bij lokale ondernemers uit Breda.

Download de app gratis voor iPhone & Android, registreer jezelf als student en pak die punten!

Lees meer over de app