Hoeve 't Oosteind

Oosteindseweg 37, Sprundel

Vanwege de ongeveer 30 soorten seizoensgroenten en fruit die wij telen is ons bedrijf een bezoek meer dan de moeite waard. Graag ontvangen wij u in onze excursieruimte om vervolgens in de tuinderij rond te leiden. (Op afspraak) Lees verder

Vanwege de ongeveer 30 soorten seizoensgroenten en fruit die wij telen is ons bedrijf een bezoek meer dan de moeite waard. Graag ontvangen wij u in onze excursieruimte om vervolgens in de tuinderij rond te leiden. (Op afspraak)

Ontdek hoe onze Hollandse groente (b.v tuinbonen of peultjes )groeien. Wat het verschil is tussen een vroege of een late aardappel! En weet u wat spekbonen of raapstelen zijn?

De geteelde producten worden in de boerderijwinkel verkocht. Wij verkopen ook rundvleespakketten (van eigen bedrijf) op bestelling. Evenals biologisch varkensvlees en biologische kaas.

Openingstijden: Maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-15.00 uur.

  • Eten & drinken
Oosteindseweg 37, 4714 SC Sprundel

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.