Dit weekend in Breda: Kermis, Microclub, Bierfestival en nog veel meer!

Yes, het is weer weekend! Ook dit weekend valt er weer genoeg te beleven in het gezellige Breda. Er zijn warme temperaturen voorspeld, dus het belooft weer een top weekend te worden! Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste evenementen, shows en concerten in Breda. 

Please, let the sun shine! 

VOORJAARSKERMIS

De familiekermis keert ook dit jaar weer terug naar de historische binnenstad van Breda. Dit jaar zal het nog een stukje groter worden en zullen er ook achter de Grote Markt attracties te vinden zijn. Kom van 1 t/m 6 juni naar de kermis en laat je vermaken door leuke attracties! 

Microclub x Club Spock


Op vrijdag 1 juni komt Microclub naar de Graanbeurs in Breda! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel de beste house/deephouse om helemaal in op te gaan. Tickets kosten €11,50.

Lentefair Smulfestijn


Lentefair Smulfestijn 2018 wordt groter, beter en nog leuker! Met activiteiten voor de hele familie op zondag 3 juni. Maak een smakelijke ontdekkingsreis op het terrein van Boerderij Wolfslaar.

In het foodtheater van Ravanello kun je je laten verrassen door live cooking. Voel je vooral uitgenodigd en kom proeven, kinderen zijn meer dan welkom!

Waag je aan de smaakvol bereide lekkernijen bij de diverse foodtrucks en haal een biertje of een wijntje bij onze buitenbar. Als je de zee wegdenkt, waan je je dit weekend in onze foodcourt even op vakantie. 

Boven op dit alles hebben we ook de wel bekende markt met ondernemers uit de regio met cadeaus, kinderkleding, sieraden, jam, kazen en veel meer! De kids kunnen op pad met Anne de ezel voor een ezelwandeling. 

Beyerd Bierfestival


Op zondag 3 juni organiseert Café Restaurant Brouwerij De Beyerd voor de 5e maal het Beyerd Bierfestival. Tijdens dit festival presenteren de volgende 11 brouwerijen hun lekkerste bieren: De Beyerd, Bliksem, Frontaal, Big Belly Brewing, De Pimpelmeesch, St. Joris, USA Beers, Dochter van de Korenaar, Ramses Bier, Bourgogne Kruis, De Drie Zwijnen

Kom gezellig langs, en proef en geniet van het lekkers dat deze brouwerijen te bieden hebben!

Katja Schuurman met eigen boek bij Grand Theatre


Naar aanleiding van het verschijnen van het eerste reisboek van Katja Schuurman Katja was hier is Katja op zondag 3 juni vanaf 15:00 te gast bij Grand Theatre. Die middag wordt Katja Schuurman geïnterviewd door Jacques Hendriks, journalist van BN De Stem. Het interview zal gaan over haar reizen en haar boek, Hendriks is zelf fervent reiziger.

Dinnershow "The Greatest Showman"

Op zondag 3 juni, tussen 17.00 en 21.00 uur, vindt een unieke en éénmalige dinnershow plaats in het prachtige De Avenue te Breda. Het thema van deze dinnershow is The Greatest Showman, geïnspireerd op de succesvolle bioscoopfilm. Alle nummers uit de film worden op originele wijze gebracht en de gasten zullen meegenomen worden op een swingende feel good reis naar het circus van toen en nu. Dit alles onder genot van een overheerlijk 4 gangen diner! Bij de VIP tickets is ook het drankarrangement, gereserveerde plaatsen en de afterparty inbegrepen.

F1 Pitreporter Jack Plooij bij Old Dutch


Zondag 3 juni (16.00) komt Jack Plooij bij Old Dutch alles vertellen over de formule 1! Hij heeft elke coureur voor zijn microfoon gehad en kan daardoor de mooiste verhalen/anekdotes vertellen. Hier moet je als Formule1 fan zijn geweest!