Gijzen Chocolaterie

Gersteberg 7, Sprundel

Gijzen chocolaterie, het adres voor ambachtelijke chocolade en ijs. Twitter: https://twitter.com/GijzenChocolate Lees verder

Gijzen Chocolaterie in Sprundel is hét adres voor ambachtelijke chocolade. Wij maken zelf diverse chocolade, bonbons en werken met marsepein. Voor iedere gelegenheid kunnen wij iets unieks maken. Tevens verzorgen wij ook workshops voor groepen vanaf 4 personen tot en met een maximum van 10 personen. Wij verzorgen ook kinderfeesten, bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten. Naast chocolade maken wij ook diverse ambachtelijke ijsproducten. Wij rijden met goed weer rond in onze ijswagen met vers schepijs. Maar we maken ook ijstaarten en kunnen zelfs hele ijsbuffetten verzorgen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen bij Gijzen Chocolaterie. Het adres is Gersteberg 7 in Sprundel, maar de ingang is aan de Voreindseweg. Wilt u op een andere manier met ons in contact komen? Dan kunt u ons altijd bereiken via 0165 385275 of kunt u een mail sturen naar info@gijzenchocolaterie.nl. Oh en vergeet niet om onze Facebookpagina te liken!

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.