Bos & Beek

Chaamseweg 29, Ulvenhout

Welkom bij Bos & Beek, 3 tot 10- persoons vakantiewoning op een unieke locatie in Ulvenhout. Lees verder

Bos en Beek is de landelijk gelegen B&B (momenteel dus in gebruik als vakantiewoning) in de voormalige varkensstal van onze Boerderij in het dorp Ulvenhout, die we ivm de aanpassingen van Corona op dit moment in zijn geheel als vakantiewoning verhuren. De B&B is volledig ingericht voor zowel de individuele gast als voor een weekend met familie of vrienden en alles bevindt zich gelijkvloers op de begane grond. Hoewel een aantal originele elementen van de varkensstal behouden zijn, herinnert zich nog maar weinig aan het feit dat hier ooit varkens gehouden werden. Symbolisch loopt nog een kunekune big bij de boerderij, die met een knipoog herinnert aan de historie van de B&B/het vakantiehuis. 

Bos en Beek ligt aan de Chaamse Beek in het beekdal tegen en in de directe nabijheid van diverse natuurgebieden zoals “Valkenberg”, “Hondsdonk”, “Strijbeekse heide” en het Ulvenhoutse bos en de Chaamse bossen. Op korte loopafstand zijn de landgoederen Valkenberg en Wolfslaar te vinden met hun monumentale landhuizen en rijke historie. Ook het Markdal en Mastbos zijn op korte afstand met haar prachtige landschap en unieke waterloop. 

Bos en Beek ligt aan de Chaamse zijde van het dorp Ulvenhout. Het karakteristieke dorp Ulvenhout heeft leuke winkeltjes en diverse restaurants. Chaam heeft daarnaast ook een eigen brouwerij De Pimpelmees en wijngaarden van Dassemus, waarnaar excursies te doen zijn. Voor de liefhebbers van meer dynamiek of “echt winkelen” is ook Breda op fietsafstand gelegen, met haar rijke historie, gezellige binnenstad en vele mogelijkheden tot recreatie.

Chaamseweg 29, 4858RK Ulvenhout

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.